NIEUWS

21-02-2023

Galerie Oosthem ontwaakt uit z’n winterslaap.
We verheugen ons op drie exposities in 2023.
Daarin tonen tien verschillende kunstenaars hun werk. Individueel of als collectief.
De data staan vast, het programma er omheen in de steigers.
De nieuwe blog gaat erover.
Zodra we meer weten zetten we het op onze website.
Eind maart versturen we de uitnodigingen voor de eerste feestelijke opening op 16 april.
Wilt u die ook ontvangen? Geef dan uw e-mailadres door via het contactformulier!

03-09-2022

RONDOM The young master en de oude meester.

Workshops voor kinderen en volwassenen in Galerie Oosthem

Oosthem 3 september 2022. Morgen is de feestelijke opening van De young master en de oude master. Afgelopen week waren zowel beide kunstenaars – Anne Fie en Aldrik Salverda als galeriehouder Betske Salverda druk in de weer met de inrichting van deze tentoonstelling. Mede dankzij de deskundige hulp van Peter ’t Hoen is het resultaat prachtig.
Ook deze keer staan diverse RONDOM-activiteiten op het programma. Onder meer workshops: Observerend tekenen door Anne Fie – voor volwassenen. En Sjabloneren door Jeroen Tans, docent druktechnieken – voor kinderen van 7 tot en met 14. Meer info vindt u hier

22-08-2022

RONDOM The young master en de oude meester.

Oosthem 22 augustus 2022. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op 4 september start de tentoonstelling The young master en de oude meester. Twee beeldend kunstenaars die nauw met elkaar zijn verbonden, maar hun eigen weg gaan als professional.  Aldrik Salverda laat tekeningen en schilderijen zien. Anne Fie Salverda toont lichtkunst en animaties. Van vader en dochter is er grafisch werk. Voor het eerst een gezamenlijke tentoonstelling. Een spannend avontuur. Anne Fie: ‘Ik ben super benieuwd naar de reacties op onze tentoonstelling. Hoe werkt de combinatie van lichtkunst en grafiek?’
Rondom The young master en de oude meester vinden er diverse activiteiten plaats. Zoals altijd is er een feestelijke opening met livemuziek. Dan start ook een serie demonstraties van allerlei druktechnieken, die uitmondt in een bijzondere prent.

 

27-05-2022

RONDOM Blikvangers om bij stil te staan

7 mei 2022
In gesprek met de exposerende kunstenaars
Een terugblik

RONDOM Blikvangers om bij stil te staan

7 mei 2022
Bijzondere gedichten

Woordkunstenaar Ina Schroders-Zeeders schreef gedichten geïnspireerd op schilderijen van GJ Slotboom en beelden van Bert Otter.
Deze heeft ze samen met enkele andere gedichten voorgedragen op 7 mei in Galerie Oosthem.
U leest die gedichten hier

nieuws ARCHIEF