VAN HARTE WELKOM!
Laat het even weten als u komt of meedoet. Dat kan via het contactformulier

Activiteiten
rondom D E C O R U M 

zondag 27 augustus 15:00 uur
Feestelijke opening door fotograaf Jan Kalma
Elizabeth Kooy (sopraan) en Nynke Jaarsma (hobo) zorgen voor de muzikale omlijsting.

zaterdagmiddag 2 september
Fotograaf Jan Kalma heeft de afgelopen jaren een collectie fotoboeken met bijbehorende stop-motionachtige video’s gemaakt. Hij laat een aantal daarvan zien op een groot beeldscherm en vertelt over het maakproces.
Inschrijven via het contactformulier.

zaterdagmiddag 9 september
fotograaf Jan Kalma is aanwezig om toelichting te geven op het kunstproject en de aanwezige kunst en al uw vragen te beantwoorden.

vrijdagmiddag 15 september
Kunstenaar Dieuwke Kroon is aanwezig om toelichting te geven op het kunstproject en de aanwezige kunst en al uw vragen te beantwoorden.

zaterdagmiddag 16 september
Menno de Boer en Jan Kalma portretteren afzonderlijk van elkaar dezelfde persoon voor hun gezamenlijke project Twee Kanten. Hun stijl van werken en techniek zijn niet de dezelfde. De portretten brengen daardoor ook verschillende kanten van een persoonlijkheid naar boven.  Als u zin heeft om zich door beide fotografen te laten portretteren, bent u welkom! Mochten de fotografen uw foto willen gebruiken voor hun project, dan stemmen ze dat met u af.
Inschrijven via het contactformulier.

zaterdagmiddag 23 september
fotograaf Menno de Boer en kunstenaar Dieuwke Kroon zijn aanwezig om toelichting te geven op het kunstproject en de aanwezige kunst en al uw vragen te beantwoorden.

zaterdagmiddag 30 september 14:30 uur
In speelse, interactieve meet-en-greet vertelt hoedenmaker Koos van der Wal hoe zijn ontwerpen tot stand komen, wat erachter schuilgaat en wat een goede hoed met iemand doet. Voor wie dat wil is er tijdens de bijeenkomst de mogelijkheid om een persoonlijk kleur- en stijladvies van Koos te krijgen.
Kosten € 20,– per persoon
Inschrijven via het contactformulier.

zaterdagmiddag 7 oktober
Tijdens de uitzwaaibijeenkomst zijn fotograaf Menno de Boer, kunstenaar Dieuwke Kroon en hoedenmaker Koos van der Wal aanwezig om terug te blikken op DECORUM en al uw vragen te beantwoorden. Als u tijdens deze expositie iets koopt, kunt het kunstwerk deze middag komen ophalen.