Uitzwaaibijeenkomst Grondgesprek

18 september 2021
15:00 – 17:00 uur

Uitzwaaibijeenkomst Grondgesprek

Op 18 september eindigt de eerste expositie na de heropening van Galerie Oosthem. Vele oude bekenden, maar ook nieuwe kunstliefhebbers waren aanwezig bij de opening op 29 augustus. De expositie Grondgesprek van Mare Hilstra vond een goed thuis in de galerie volgens velen. Zij toonden zich ook geraakt door de gedichten van Mare en de muzikale vertolking ervan door Anna Trap en Carolina Kamp.
Het afscheid moeten nemen van Grondgesprek gaat dan ook met een zekere weemoedigheid gepaard. De expositie verdient het om goed uitgezwaaid te worden.

In gesprek

Dat doen we in een hopelijk genoeglijk samenzijn van circa 30 mensen. We willen daarin terugkijken op de expositie en vooruitkijken naar wat komen gaat.
Dat terugkijken heeft Mare zelf gedaan in een prachtige blog op deze website. Ze vertelt daarin over haar week als artist in residence.
Wij zijn ook benieuwd naar de ervaringen en suggesties van bezoekers, andere kunstenaars en workshopdeelnemers. Met behulp daarvan kunnen we de programmering van toekomstige tentoonstellingen afstemmen op wensen en verwachtingen.

Toekomst

Mare zal via een internetverbinding aanwezig zijn en door mee te luisteren, vragen te beantwoorden een bijdrage leveren aan de gedachtewisseling. Gert Jan Slotboom is gevraagd om vanuit kunstenaarsperspectief zijn visie op de rol van de galerie te geven. Van kopers van werk van Mare is het interessant te weten wat de doorslag gaf bij de keuze van een werk van Mare. De ervaringen van deelnemers aan een workshop kunnen helpen de beleving van toekomstige exposities te intensiveren.

Praktisch

Uitzwaaibijeenkomst Grondgesprek in Galerie Oosthem,
onder leiding van galeriehouder van Betske Salverda.

Voor maximaal 30 bezoekers

Aanmelden is noodzakelijk
Vol is vol

Van harte welkom!

ACTIVITEITENFORMULIER

NB. Wij gebruiken uw gegevens alleen in verband met uw aanmelding en – als u daarvoor toestemming hebt gegeven – voor de aankondiging van nieuwe exposities. Zie ook onze Privacyverklaring.