Routebeschrijving

De galerie is prachtig gelegen aan de Bolswarder Zeilvaart in Oosthem, Friesland. U bereikt de galerie lopend via een historische loopbrug en een jaagpad.

Bij het roodstenen kerkje is de toegang tot Hernepaed en de galerie, let op de borden die de weg wijzen naar de galerie. Achter het roodstenen kerkje is een loopbrug, steekt u die over en volg het pad naar rechts. Voorbij een aantal huizen ziet u de boerderij en galerie liggen.

Als u met de auto bent, kunt u deze voorbij de dorpskern op een van de twee parkeerterreintjes kwijt (of in het dorp zelf).

Vanuit Bolsward

De A-7 ten zuiden langs Sneek gaat sinds april 2008 ónder het water van de Geeuw door. De afslag naar IJlst langs het spoor bestaat niet meer. Als u vanuit richting Bolsward naar Oosthem wilt, kunt u bij Nijland (afslag 19) eraf en via Folsgare naar Oosthem.

Vanuit Lemmer

Als u vanuit de richting Lemmer komt, kunt u bij afslag 18 Oosterzee/Balk/Woudsend de N354 over de A7 linksaf. U rijdt dan richting Woudsend/Hommerts. In Hommerts neemt u de afslag richting Heeg. Op de rotonde bij Heeg gaat u rechtsaf richting IJlst/Oosthem.

Vanuit Heerenveen/Joure

Als u vanuit richting Heerenveen/Joure de A7 neemt, kunt u in Sneek linksaf de ringweg op en na 2/3 km. linksaf de N354 richting Hommerts rijden. Na circa.1 km. rechtsaf naar IJlst en daar rechtsaf voor doorgaand verkeer. In IJlst voor de gracht rechtsaf tot het station en daar de rotonde linksaf nemen. Na 300 m. rechtsaf de overweg over naar Oosthem.

N.b. U kunt ook doorrijden door Sneek heen tot de overweg en daar vóór het spoor linksaf richting IJlst. Bij de rotonde rechtdoor en na 300 m. rechtsaf, de overweg over, naar Oosthem.